Here is the carnival season: What Should You wear

pics

Here is the carnival season with a lot of events, facilities. If you can, take part in one of them! It does matter, however, what kind of outfit we wear at the ball. A good prom dress follow the body shape in perfect curves, hide the less attractive areas and highlightes the most beautiful parts. Wearing THE DRESS we can feel ourselves unique and fascinating. A prom dress usually reflects a slightly different picture of us and this is what we really should take advantage on.

  The Hungarian experience is that most of the women do not imagine their appearance in colors, but rather in black and in darker colors.

 However, the hit colors of 2017 are full of energy and hope. The Pantone choosed the shade of 15-0343, called Greenery, as a colour of the year, which symbolizes a new beginning. This trendy color can be the colour of your prom and evening dress, but still the fine run and soft materials dominate.
We tend to try on and choose the dresses which are not exactly suit us. However, we can choose by our dreams, but we can feel really good ourselves in the dress that really suits us.

To have the right prom dress we should consider and take into consideration the following aspects:


decoltas
Decolletage

It is one of the most impressive part of the female body. If we want to highlight our breasts, then do it with self-criticism! If the skin wrinkles between the breasts or around the neck, then a more modest cut will be the ideal. Stay away from the deep cuts, it just make us feel uncomfortable, so we cannot not enjoy ourselves during the ball. Pay attention to the selection of the bras too! A lot of evening dress has a built-in bra, which is ideal, since there is no chance that your underwear will stick out. It could completely ruin your outfit.
If you are not in the danger of being gleamed bra, choose a push-up satin bra in your size. You can also get a good body shaper, if you have some plus kilo on your body.


shoulders
Shoulders

The shoulders have an enormous role in case of prom dresses. Turtle neck is really popular which is perfect for smaller breasted women, but strengthens the shoulders.
So if our shoulder is wide avoid this bloke! Wider straps in this case may help you to reach the good optical impression.
Strapless dresses are very pretty as well, so if you have beautiful shoulders, feel free to wear it!


back

Back

Age, overweight or diet can be seen in our back as well like in our breasts. If you have smaller and larger loops, then avoid from the low-cut pieces.
However, if it is chosen in an open-backed piece, it is important that the front is simple and clean to be.
However if we choose an open back dress then it should be simple and clear on its front.


Itt a báli szezon: Mit viseljünk

Itt a báli szezon rengeteg rendezvénnyel, lehetőséggel. Ha tehetitek, vegyetek részt az egyiken! Nem mindegy azonban, milyen ruhában jelenünk meg a bálban. Egy jó báli ruha tökéletes ívekben követi az alakot, elrejti a kevésbé vonzó területeket és kiemeli azt, ami a legszebb bennünk. Viselésével egyedinek és lenyűgözőnek érezhetjük magunkat. Egy alkalmi ruha szinte mindig kicsit más képet ad rólunk, mint amilyenek valójában vagyunk, és ezt érdemes is kihasználnunk.

A hazai tapasztalat az, hogy nők többsége nem színesben képzeli el az alkalmi megjelenést, inkább a feketét és a sötétebb színeket részesíti előnyben.

Pedig a 2017-es slágerszínek tele vannak energiával és reménnyel, A Pantone 2017 színének a 15-0343-as árnyalatot, a lombzöldet választotta, ami az új kezdetet szimbolizálja. Ez a trend szín rögtön a báli, illetve estélyi ruha színe is lehet, ám továbbra is a finom vezetésű, lágy anyagok dominálnak.
Hajlamosak vagyunk olyan ruhákat próbálni és választani is, amelyek számunkra nem a legelőnyösebbek. Azonban hiába választottunk az álmaink szerint, igazán jól abban a ruhában érezzük magunkat, amelyik tényleg jól is áll nekünk.
A megfelelő báli ruha kiválasztásánál a következő szempontokat érdemes mindenképpen figyelembe venni és megfontolni:


  dekoltázs

Dekoltázs

A dekoltázs a női test egyik leglátványosabb része. Az alkalmi ruhánál ha a melleket kihangsúlyozó megoldásokat válassztjuk, legyünk önkritikusak! Ha a bőrünk ráncosodik a mellünk között vagy a nyakunknál, akkor inkább egy visszafogottabb kivágás lesz az ideális. Kerüljük a túlzott a dekoltázst, az csak feszélyezni fog bennünket, így nem tudjuk majd felhőtlenül jól érezni magunkat. Figyeljünk oda a melltartó kiválasztására is! Sok alkalmi ruha rendelkezik úgynevezett beépített melltartóval, ami ideális, hiszen így nincs esély arra, hogy kilógjon valahol a fehérnemű, ami egy alkalmi ruhát teljesen tönkretehet.
Ha mégsem fenyeget a kivillanó melltartó veszélye, válassz a méretedben egy push-up szatén melltartót. Egy jó alakformálót is beszerezhetsz, ha nemkívánatos hurkák dudorodnak ki a ruha alatt.


vállak

Vállak

A vállak is óriási szerephez jutnak a báli ruháknál. Népszerű a nyakba akasztós szabás, amely kiválóan áll a kisebb mellű nőknek, viszont erősíti a vállakat.
Így ha széles a vállunk, kerüljük ezt a fazont! A szélesebb pántok ilyenkor segítségünkre lehetnek a kellő optikai hatás elérésében.
Nagyon csinosak a pánt nélküli ruhák is, ezért ha szépnek tartjuk vállainkat, bátran vállaljunk fel egy ilyen szabást!


back2

Hát

A hátunkon ugyanolyan gyorsan megmutatkoznak az idő, a túlsúly, vagy a fogyókúrák nyomai, mint a melleinken. Ha kisebb-nagyobb hurkáink vannak, akkor mindenképpen kerüljük a mélyen kivágott fazont.
Ha azonban mégis egy nyitott hátú darabot választunk, akkor fontos, hogy az elöl egyszerű és letisztult legyen.

Ha megvan az ideális báli ruha, már nincs más dolgunk, mint jól érezni magunkat és bezsebelni a bókokat!

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.