Be sexy even if you have some overweight!

fe6f0f9340e76b9c2938eebbe32340f6

If someone has a few extra kilos can be still smart and sexy. It is enough to think of Marilyn Monroe or the hundreds of plus-size models who are all very sexy and feminine, despite the extra pounds.

The most important thing is to dress according to your shape! First of all, you must determine what kind of body shape you have! Stand in front of the mirror and take a thorough look at your body!

Hourglass type: the lucky plus size figure

The hourglass girls have a decorative shape despite of the plus kilos, if the overweight is not abnormal. The breasts and hips are equally rounded about with the same widt, however the waist is slim. The plus kilos in this case can be found on the chest, bottom and hips. They can wear a lot of type of clothes.

e81101b3a655dab1920e1060cd776f07
Pigeon type: plus size figure without slim waist

Perhaps one of the most problematic type. They have straight body with a tipically not very large breast and hips, so all the pigeon-looking girl has to be very careful what kind of shirt they choose. The waist is usually extremely rich, because most of the fat can be found around this area.
7dc4a7a40f38496190a83c060360f0b5

Pear type: plus size girls with wide hips!

One of the most common type among plus size girls. Chests are small, the shoulders are not wide. The extra weight is on the hips and thighs, which may be associated with a relatively narrow waist, but this is not necessary.

Delta type - wide shoulders, narrow hips

They have extremely wide shoulders with narrower body. Hips are typically smaller, waist is usually straight. That kind of body is not slim: it is getting more narrow as we going down from the top. We can compensate it with the dressing.

51e1db38c9b03a7791453e47c8080da2

Apple type: rounded shapes everywhere!

The apple type are typically very rarely appears. Most plus size girl can be classified into one of the above types. Apples has thinner thighs than their top side of the body which is usually round without a narrow waist.

Realise what are those parts of your body for which you can be proud of. Choose your clothes to be able to highlight your advantages. It is very important to select the appropriate lingerie. There are special lingeries with body shaping effect. They hide the smaller fats and highlight the feminine lines of your body.
After choosing the perfect lingerie you can select the perfect bra. Choose that piece which clearly highlights your chest, and can keep your breasts well.
No man can resist to a lovely decollate, even if you wear bigger size then S. The higlighted body parts attract the looks, thereby you can hide the not completely perfect parts of your body.


fb7a9e59bcd815b6362cee914adb2275

Attól, hogy valakin van néhány plusz kiló, még lehet vadító és szexis.
Elég, ha Marilyn Monroe-ra gondolunk, vagy a több száz plus-size modellre, akik egytől egyig szexisek és nőiesek a plusz kilóik ellenére is.
A legfontosabb, hogy az alaktodnak megfelelően, előnyösen öltözködj! Ehhez először is meg kell határozni, hogy milyen alkattal rendelkezel! Állj bátran a tükör elé és alaposan vedd szemügyre a tested!

Homokóra típus: a szerencsés molett alkat

A homokóra testalkatú lányok, hiába molettek, mégis dekoratív alkattal rendelkeznek, ha nem kóros az elhízottság. A mell és csípő egyformán kerekded és nagyjából egy szélességgel rendelkezik, a derék azonban vékony. A súlyfelesleg ebben az esetben elosztva rakódik le a mellre és a popsira, csípőre, amin sokféle ruhafajta jól mutat.

00423577d8049e84b4736841c0bfb27b
Galamb típus: molett alkat, karcsú derék nélkül

Talán az egyik legproblémásabb testalkat a molett hölgyek körében. Az egyenes törzshöz jellemzően nem túl nagy mell- és csípőbőség társul, így nagyon oda kell figyelnie minden galamb alkatú lánynak, hogy milyen felsőt választ. A derék általában kimondottan telt, hiszen ennél az alkatnál a zsír erre a tájékra tapad le.

be0e50df8ee94f190cc6d17aaa70185f
Körte alkat: molett lányok széles csípővel

Az egyik leggyakoribb típus a körte alkat a molett lányok körében. A mell kicsi, a vállak nem szélesek. A súlytöbblet a csípőn és a combokon rakódik le, amelyhez társulhat viszonylag keskenyebb derék is, de ez nem feltétel.

Deltás alkat - széles váll, keskeny csípő

A kimondottan széles vállhoz lefelé keskenyülő alkat tartozik. A csípő jellemzően kisebb körfogatú, a derék pedig egyenes. A deltás alkatra nem jellemző a karcsúság: fentről lefelé, egy vonalban vékonyodó testalkat, amelyet az öltözködésben ellensúlyozhatunk.

7bd2f9928c0872f7cdf63e3899daea69
Alma típus: kerekded formák mindenhol!

Az alma típus jellemzően csak nagyon ritkán jelenik meg. A legtöbb molett lány a fentiek egyikébe sorolható. Az alma típus combjai vékonyabbak a felsőtestnél, amely egyformán kerekded, keskeny derékrész nélkül.

Tudatosítsd magadban, hogy melyek azok a részek a testeden, amelyekre büszke lehetsz, és a ruháidat úgy válaszd ki, hogy ezeket ki tudd általuk hangsúlyozni. A megfelelő fehérnemű kiválasztása ami nagyon fontos. Léteznek kifejezetten alakformáló hatású fehérneműk.Ezek remekül eltüntetik az apróbb hurkácskákat és kiemelik a test nőies vonalait.
A tökéletes alsó kiválasztása után jöhet a melltartó. Mindenképpen olyan darabot válassz, amely jól kiemeli a rekeszizmodat, és érezhetően jól meg is tudja tartani a melleidet.
Egy szép dekoltázsnak egyetlen férfi sem tud ellenállni, még akkor sem, ha nem S-es méretű ruhákat hordasz. A kiemelt testrészek magukra vonzzák a tekintetet, ezzel pedig elrejtheted azokat a részeket, amelyek nem teljesen tökéletesek.

You may also like

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.